Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

Košík K pokladně

Monoï Tamanu

Monoï Tamanu

Monoï tamanu obsahuje 90% monoï z Tahiti ® A.O. a 10% přírodního oleje tamanu. Spojuje léčivé účinky tamanu a zvláčňující účinky monoï. Ze sluncem sušených ořechů je prvním lisováním získáván 100% čistý přírodní panenský olej, který je pouze následně přefiltrován. Olej tamanu je velmi žádán pro své multifunkční využití.


Přírodní antioxidant (obsahuje vitamín E).

 

Objem: 120 ml

 

Detaily

Akční sleva!
269,00 Kč

299,00 Kč

T1MTAT

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Monoï tamanu

Ze sluncem sušených ořechů je prvním lisováním získáván 100% čistý přírodní panenský olej, který je pouze následně přefiltrován. Olej tamanu (Calophyllum inophyllum) je velmi žádán pro své multifunkční využití. Zejména jsou to léčivé a regenerační účinky na tkáně, které se využívají při povrchových popáleninách a dalších kožních problémech (ekzémy, psoriáza, akné). Tamanu olej má hojivé, protizánětlivé, antibakteriální a antiparazitické účinky. Tamanu olej napomáhá při hojení a regeneraci buněk pokožky, především sliznic.

Rovněž je doporučován pro úlevu od revmatických bolestí kloubů, bolestí v kříži a ischiasu. Tamanu dokáže pomoci i při úrazech jako je distorse (vyvrknutí kotníku) nebo při bolesti svalů způsobené jejich natažením či natržením.

Tamanu olej přináší vynikající výsledky při lokální aplikaci na nezanícené popáleniny způsobené např. žíravinami nebo horkou vodou a je velmi vhodný i pro ošetření sluncem zasažené pokožky. Pomáhá hojit trhlinky na konečníku a hemoroidy. Rovněž jej lze použít na opary, vyrážky či bodnutí hmyzem.

Tamanu olej je uklidňující, hydratační a je osvědčený i při péči o vlasy.

Protože monoï tamanu je především hojivým přípravkem, neoplývá aromatickou vůní jako klasické monoï oleje, ale jeho vůně je ořechově olejovitá.

Monoï (vyslovujte mah-noy) je starobylé tahitské slovo označující vonný olej. Vyrábí se namáčením lístku květů rostliny tiaré (Gardenia taitensis) do kokosového oleje. Jeho historie se datuje do doby před více než 2000 lety, kdy jej domorodí Polynésané denně využívali pro lékařské, kosmetické a náboženské účely. Monoï je i nyní v Polynésii široce využívaným produktem, nejčastěji coby hydratační, masážní a parfemační olej pro tělo i vlasy. Monoï stojí za tajemstvím krásy místních obyvatel.

Monoï lze použít jako olej do koupele i k ošetření těla po koupeli. Do koupele postačí několik kapek. Olej nejen pokožku okamžitě hydratuje, ale pomůže ji udržet si přirozenou vlhkost.

Pro vlasovou masku naneste na vlasy a nechte působit 30 min., poté dobře smyjte. Vlasy získají vitalitu a lesk. Suché konečky vlasů ošetříte malou kapkou monoï, kterou do nich vetřete.

Vyživující a ochranné účinky monoï lze rovněž využít coby pokožku uklidňující a vyživující olej po opalování.

Pokud při masáži vmasírujete monoï do pokožky, olej pronikne hlouběji do svalů a uvolní jejich napětí a ztuhlost.

Díky vysokému obsahu kokosového oleje, monoï tamanu tuhne při teplotě pod 20°C bez poškození. Pro opětovné uvedení do podoby oleje lehce zahřejte.

Po aplikaci na pokožku poskytuje okamžitou a dlouhotrvající hydrataci.

 

Bez konzervantů. Bez barviv. Bez parabenů. Obsahuje přírodní antioxidant (vitamín E).

Netestováno na zvířatech.

Tento produkt obsahuje 89 % oleje Monoï z Tahiti® A.O., 10 % Tamanu oleje

"Označení původu" (Appellation d'Origine) - Olej z TahitiParfumerie Tiki z Tahiti

Vyrobeno na Tahiti.                              

Výrobce: Parfumerie TIKI Tahiti                        

Objem: 120 ml

 

Kontaktujte nás